The Great Kat Interview | Virtuoso Katherine Thomas talks Sex

Katherine Thomas, virtuoso violinist and guitarist The Great Kat Interview with Jason Saulnier January 24, 2012

The Great Kat Interview

The Great Kat Interview

The Great Kat Interview

1. How is 2012 starting off for you Kat?

Answer:
BRILLIANT!!! THE GREAT KAT’S NEW MASTERPIECE “BEETHOVEN SHREDS” CD IS OUT NOW!!!!!

The Great Kat Guitar Goddess is:

“Top 10 Fastest Shredders Of All Time” (Guitar One Magazine)
“The 100 Wildest Guitar Heroes” (Classic Rock Magazine)
“Top-10 Fastest Guitarists Of All Time” – (Guitar World Magazine’s Readers’ Poll)
“12 Greatest Female Electric Guitarists” (Elle Magazine)
Juilliard graduate violin virtuoso/Carnegie Recital Hall Violin Soloist

2. Can you tell me about the process behind the recording of the latest Great Kat album Beethoven Shreds?

Answer:
The Great Kat’s “Beethoven Shreds” CD is a multi-layered, contrapuntal Metal-Classical recording, played at incredibly high-speeds by the famous Juilliard graduate violinist – turned guitar shredder The Great Kat. ONLY TRUE GENIUSES will understand this MASTERPIECE CD!!!!!!!

NOW Check out music clips from the NEW Great Kat CD “BEETHOVEN SHREDS” at http://www.greatkat.com/beethovenshreds/beethovenshreds.html

“Beethoven Shreds” CD Features:

PLUS MORE!

ATTENTION INTERNATIONAL KAT FANS/SLAVES/THRASHERS:

The Great Kat’s “BEETHOVEN SHREDS” CD is now out worldwide!!!

“Beethoven Shreds” CD is now internationally available at major retailers and online stores in U.S., Canada, Australia, Japan, Europe (Germany – Cargo Records, U.K. – Wienerworld, Scandinavia – Borders Music, Italy – Goodfellas), China, and more, as well as on iTunes!!!!!

“BEETHOVEN SHREDS” is available on the KAT STORE and AMAZON & MORE Kat Goodies

3. Kat what’s your take on the sex appeal in the music industry?

Answer:
THE GREAT KAT’S GUITAR VIRTUOSITY IS HOT & SEXY!!!!!!!!!!!

4. What are your current endorsements?

Answer:
Stay tuned to the Kat web site for all Kat News and Endorsements.

5. Since the days of your early promo videos, which are considered classics now from the early 1990’s. Do you think promo videos on YouTube attract the same numbers of viewers as it did in the days of Much Music and MTV playing them?

Answer:
THE INTERNET-DRIVEN, FAST-MOVING, GLOBAL SOCIETY has FORCED MUSIC to be REAL TIME ACCESSIBLE on the INTERNET and has to be SHORT, TO-THE-POINT and GEARED for the FAST-THINKING, ATTENTION DEFICIT  GENERATIONS!! THAT’S why SHRED/CLASSICAL RULES!!!!!

Now Check out Great Kat’s MUSIC VIDEO CLIPS from “BEETHOVEN’S GUITAR SHRED” DVD & “EXTREME GUITAR SHRED” DVD on YOUTUBE at

“THE FLIGHT OF THE BUMBLE-BEE”: http://www.youtube.com/watch?v=sGUQyKBMklA

PAGANINI’S “CAPRICE #24”: http://www.youtube.com/watch?v=-RLsZfeqyoM

“WAR”: http://www.youtube.com/watch?v=K_T3eaxt97E

“TORTURE CHAMBER”: http://www.youtube.com/watch?v=uQj1RKvJBS4

& MORE SHRED GUITAR INSANITY at http://www.youtube.com/user/KthomasPR

6. Could you describe your guitar and amplifier collection?

Answer:
Just LIKE NICCOLO PAGANINI, The Great Kat keeps all technical details a secret! (HINT: See The Great Kat LIVE to witness my setup!!!)

7. What’s your vision on the Internet as a tool to promote and market Music?

Answer:
iTUNES, Downloads, Online Stores, Web sites, Blogs and Social Networking are ALL part of promotion and marketing my SHRED/CLASSICAL Music!

NOW ALL KAT SLAVES, THE GREAT KAT DEMANDS you INTERACT with YOUR GODDESS on:

-Facebook at  http://www.facebook.com/greatkatguitarshredder
-Twitter at http://twitter.com/greatkatguitar
-YouTube at http://www.youtube.com/user/KthomasPR
-DOWNLOAD SHRED/CLASSICAL BRILLIANCE on iTUNES:

PRESS REVIEWS:

The Great Kat Interview

The Great Kat Interview

“Kat is truly one of the fastest and most over-the-top guitarists in the history of metal, and that can’t be disputed. There is no one else like The Great Kat anywhere.” – Good Times Magazine

“‘The Great Kat.’ She does not just play Beethoven. If you believe her, she is Beethoven reincarnated. Loud, blistering fast guitar riffs accompanied by screams, and an aggressive hyper-dominatrix persona. She is direct and flamboyant about her intentions. Her virtuosity is for real.” -”Beethoven in America” Book (Indiana University Press)

“Beethoven Shreds is a high-octane wild ride of a musical performance by The Great Kat, who may well be the fastest guitarist in the world (unless someone can step forth and challenge her title)! The Great Kat performs furious, magnificent shreds of Beethoven’s classics on both the violin and the electric guitar in this exciting masterpiece, encouraging all generations of music lovers to experience Beethoven in a whole new way. Highly recommended!” – The Midwest Book Review’s Wisconsin Bookwatch

8. With all the bands coming out today. Do you keep updated with what comes out online at all?

Answer:
Nothing new or innovative!! WAKE UP AND GET INTO HYPERSPEED!!!!!!!!

9. Other then the masters in which you perform at its best are there any other types of artists or genres you enjoy?

Answer:
The Great Kat LOVES CLASSICAL, OPERA AND ALL THE GREAT GENIUSES who are been here for CENTURIES for a REASON!!!!!! Check out GENIUSES IN HISTORY (Beethoven, Da Vinci, Van Gogh, Galileo, Blake, Poe and more) on the Kat web site at http://www.greatkat.com/03/geniuses.html

10. Where do you find inspiration to write music your originals?

Answer:
From GENIUSES I speak about (“At a very distant date in the future, the average mind may surpass that of  Galileo” – Albert Einstein) and CURRENT EVENTS:
-“ISLAMOFASCISTS” (from “Beethoven’s Guitar Shred” DVD & Beethoven Shreds” CD-video at http://www.youtube.com/watch?v=5e0ODfVbVeI

-“TORTURE TECHNIQUES” (from from “Beethoven’s Guitar Shred” DVD & “Beethoven Shreds” CD-video at http://www.youtube.com/watch?v=I7DPVk9MWG8

-“WAR” (from “Extreme Guitar Shred” DVD & “Wagner’s War” CD-video at http://www.youtube.com/watch?v=K_T3eaxt97E

Check out MUSIC VIDEO CLIPS from “BEETHOVEN’S GUITAR SHRED” DVD at http://www.greatkat.com/dvd/dvd.html and “EXTREME GUITAR SHRED” DVD at http://www.greatkat.com/dvd/extremeguitarshred1.html

11. Are there any other products or projects we can see from The Great Kat in 2012 and in the future?

Answer:
The Great Kat Metal Messiah’s NEXT CD/DVD will feature Great Kat’s famous HEAD-BANGING HEAVY-METAL THRASHING ORIGINALS, MOZART’S “MARRIAGE OF FIGARO OVERTURE”, BEETHOVEN’S “LEONORE OVERTURE #3” from the Opera “FIDELIO” and the WORLD’S MOST DIFFICULT TECHNICAL VIOLIN PIECE – PAGANINI’S “MOTO PERPETUO”!!!

Stay tuned to the Kat web site for all Kat News http://www.greatkat.com

12. Has The Great Kat ever considered a tell all tale book of your career?

Answer:
The Great Kat is THE ONLY POWERFUL FEMALE since JOAN OF ARC and should have a “TELL ALL” book AND a MOVIE made about the LIFE OF THE REINCARNATION OF BEETHOVEN SENT HERE TO REVOLUTIONIZE CLASSICAL MUSIC for the MORON MASSES, while FIGHTING the SEVERE CHAUVINISM and IGNORANCE of the MALE-DOMINATED SOCIETY!!!!!!!!!!!!

13. Your violin and guitar playing will be remembered in the future to come. It must be a good feeling to know that you have achieved great accomplishments in the music world and that your music will still be listened to in 500 Years from now. Keep up the great work.

ANSWER:

THE GREAT KAT IS THE REINCARNATION OF BEETHOVEN!!!!

SHRED ON!!!!!!!!!!!!

Related Posts

Related Posts